đ„ł VĂ€lkommen till BegagnadKurslitteratur.se (đNya begagnadeskolböcker.se)
LĂ€s merISBN | 9780062394033 |
Format | E-bok |
Författare | Matt Goulding |
PubliceringsÄr | 2015-10-27 |
Förlag | HarperCollins |
Antal sidor | 352 |
SprÄk | Engelska |
E-bok âą 2015-10-27
Ej tillgÀnglig
Ej tillgÀnglig
Ej tillgÀnglig
Ej tillgÀnglig
FÄ ett meddelande nÀr denna bok sÀljes begagnad igen.
Boken Rice, Noodle, Fish (e-bok) slÀpptes Är 2015 och Àr skriven av Matt Goulding.
Den bestÄr av 352 sidor och Àr skriven pÄ engelska. Boken Àr utgiven av förlaget HarperCollins.
Vi kunde inte hitta nÄgot pris pÄ vad den kostar ny.2016 Travel Book of the Year by the Society of American Travel WritersFinalist for the 2016 IACP Awards: Literary Food WritingNamed one of the Financial Times' Best Books of 2016An innovative new take on the travel guide, Rice, Noodle, Fish decodes Japan's extraordinary food culture through a mix of in-depth narrative and insider advice, along with 195 color photographs. In this 5000-mile journey through the noodle shops, tempura temples, and teahouses of Japan, Matt Goulding, co-creator of the enormously popular Eat This, Not That book series, navigates the intersection between food, history, and culture, creating one of the most ambitious and complete books ever written about Japanese culinary culture from the Western perspective.Written in the same evocative voice that drives the award-winning magazine Roads & Kingdoms, Rice, Noodle, Fish explores Japan's most intriguing culinary disciplines in seven key regions, from the kaiseki tradition of Kyoto and the sushi masters of Tokyo to the street food of Osaka and the ramen culture of Fukuoka. You won't find hotel recommendations or bus schedules; you will find a brilliant narrative that interweaves immersive food journalism with intimate portraits of the cities and the people who shape Japan's food culture.This is not your typical guidebook. Rice, Noodle, Fish is a rare blend of inspiration and information, perfect for the intrepid and armchair traveler alike. Combining literary storytelling, indispensable insider information, and world-class design and photography, the end result is the first ever guidebook for the new age of culinary tourism.
Nu nÀr du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgÀnglig sÄ trycker du pÄ den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med sÀljarna.
SÀljaren skickar en köpesförfrÄgan till dig som du enkelt accepterar. SÀljaren fÄr din adress för att skicka boken och du fÄr instruktioner om hur du ska Swisha.
NÀr du Àr fÀrdig med din kurs sÄ Àr nÀsta rimliga steg att du sÀljer boken till nÀsta Ärs kull.
Det Àr helt gratis att sÀlja en bok pÄ BegagnadKurslitteratur.se!