Rice, Noodle, Fish (e-bok)
ISBN9780062394033
FormatE-bok
FörfattareMatt Goulding
Publiceringsår2015-10-27
FörlagHarperCollins
Antal sidor352
SpråkEngelska

E-bok • 2015-10-27

Rice, Noodle, Fish (e-bok)

av Matt Goulding

  • ISBN: 9780062394033
  • Format: E-bok
  • Publiceringsår: 2015-10-27
  • Förlag: HarperCollins
  • Antal sidor: 352
  • Språk: Engelska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Rice, Noodle, Fish (e-bok)

Boken Rice, Noodle, Fish (e-bok) släpptes år 2015 och är skriven av Matt Goulding.

Den består av 352 sidor och är skriven på engelska. Boken är utgiven av förlaget HarperCollins.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

2016 Travel Book of the Year by the Society of American Travel WritersFinalist for the 2016 IACP Awards: Literary Food WritingNamed one of the Financial Times' Best Books of 2016An innovative new take on the travel guide, Rice, Noodle, Fish decodes Japan's extraordinary food culture through a mix of in-depth narrative and insider advice, along with 195 color photographs. In this 5000-mile journey through the noodle shops, tempura temples, and teahouses of Japan, Matt Goulding, co-creator of the enormously popular Eat This, Not That book series, navigates the intersection between food, history, and culture, creating one of the most ambitious and complete books ever written about Japanese culinary culture from the Western perspective.Written in the same evocative voice that drives the award-winning magazine Roads & Kingdoms, Rice, Noodle, Fish explores Japan's most intriguing culinary disciplines in seven key regions, from the kaiseki tradition of Kyoto and the sushi masters of Tokyo to the street food of Osaka and the ramen culture of Fukuoka. You won't find hotel recommendations or bus schedules; you will find a brilliant narrative that interweaves immersive food journalism with intimate portraits of the cities and the people who shape Japan's food culture.This is not your typical guidebook. Rice, Noodle, Fish is a rare blend of inspiration and information, perfect for the intrepid and armchair traveler alike. Combining literary storytelling, indispensable insider information, and world-class design and photography, the end result is the first ever guidebook for the new age of culinary tourism.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..