ISBN | 9780520262270 |
Format | Inbunden |
Författare | Eric Rath |
Publiceringsår | 2010-12-02 |
Förlag | University of California Press |
Antal sidor | 258 |
Språk | Engelska |
Inbunden • 2010-12-02
Ej tillgänglig
Ej tillgänglig
Ej tillgänglig
Ej tillgänglig
Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.
Boken Food and Fantasy in Early Modern Japan släpptes år 2010 och är skriven av Eric Rath.
Den består av 258 sidor och är skriven på engelska. Boken är utgiven av förlaget University of California Press.
Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.How did one dine with a shogun? Or make solid gold soup, sculpt with a fish, or turn seaweed into a symbol of happiness? In this fresh look at Japanese culinary history, Eric C. Rath delves into the writings of medieval and early modern Japanese chefs to answer these and other provocative questions, and to trace the development of Japanese cuisine from 1400 to 1868. Rath shows how medieval 'fantasy food' rituals - where food was revered as symbol rather than consumed - were continued by early modern writers. The book offers the first extensive introduction to Japanese cookbooks, recipe collections, and gastronomic writings of the period and traces the origins of dishes like tempura, sushi, and sashimi while documenting Japanese cooking styles and dining customs.
Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.
Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.
När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.
Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!