🥳 Välkommen till BegagnadKurslitteratur.se (🌟Nya begagnadeskolböcker.se)
Läs merISBN | 9789147081301 |
Upplaga | 1 |
Format | Häftad |
Författare | Margareta Garpendal, Lena Sors Widell |
Publiceringsår | 2009-07-13 |
Förlag | Liber AB |
Antal sidor | 256 |
Språk | Svenska |
Häftad • 2009-07-13
Ej tillgänglig
Ej tillgänglig
Ej tillgänglig
Ej tillgänglig
Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.
Ny
Bra skick
Bra skick
Ny
Boken Våra livsmedel från jord till bord - En bok i råvarukunskap släpptes år 2009 och är skriven av Margareta Garpendal och Lena Sors Widell.
Den består av 256 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.
Köp Våra livsmedel från jord till bord - En bok i råvarukunskap begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.
Dofter, smaker och gedigna kunskaper om våra råvaror. Våra livsmedel – från jord till bord förmedlar allt detta genom sin informativa text och det stora antalet illustrationer i färg. Här får läsaren verkligen lära känna råvarorna genom både text och bild.Läs merUtmärkande drag- Rikt illustrerad- Varje kapitel har en introducerande text som ger en god överblick- Kvalitetsfrågor, lagstiftning och märkning av livsmedel återkommer genomgående i bokenBoken är indelad i tre block som vardera innehåller ett antal kapitel. Det första blocket, Från jord till bord, behandlar livsmedelskedjan med produktion, förädling, handel och konsumtion, råvarornas näringsinnehåll samt livsmedelssäkerhet och livsmedelslagstiftning. De två andra blocken, vegetabiliska råvaror respektive animaliska råvaror, är tydligt strukturerade i råvarugrupper. Vegetabiliska råvarorKapitlen inom blocket vegetabiliska råvaror är frukt och bär, mandel och nötter, grönsaker, potatis, sädesslag, matfett, svamp, kryddor, socker och sötningsmedel samt kaffe, te och kakao. Animaliska råvarorBlocket animaliska råvarorna består av kapitlen kött- och köttprodukter, fisk och skaldjur, ägg samtmejeriprodukter. Samtliga block har en introducerande text innan kapitlen tar vid.Om författarnaMargareta Garpendahl är lärare och skolledare med mångårig erfarenhet från olika utbildningar inom restaurang och storkök. Lena Sors Widell är hortonom, lärare och skolledare med lång erfarenhet från olika utbildningar inom naturbruksområdet.
Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.
Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.
När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.
Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!