🥳 Välkommen till BegagnadKurslitteratur.se (🌟Nya begagnadeskolböcker.se)

Läs mer
Våra livsmedel från jord till bord - En bok i råvarukunskap
ISBN9789147081301
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMargareta Garpendal, Lena Sors Widell
Publiceringsår2009-07-13
FörlagLiber AB
Antal sidor256
SpråkSvenska

Häftad • 2009-07-13

Våra livsmedel från jord till bord - En bok i råvarukunskap

av Margareta Garpendal och Lena Sors Widell

  • ISBN: 9789147081301
  • Upplaga: 1
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2009-07-13
  • Förlag: Liber AB
  • Antal sidor: 256
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

  • Johnny N
    259 kr

    Ny

  • Mattias W
    259 kr

    Bra skick

  • Sara W
    359 kr

    Bra skick

  • Vanessa S
    489 kr

    Ny

Om Våra livsmedel från jord till bord - En bok i råvarukunskap

Boken Våra livsmedel från jord till bord - En bok i råvarukunskap släpptes år 2009 och är skriven av Margareta Garpendal och Lena Sors Widell.

Den består av 256 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Våra livsmedel från jord till bord - En bok i råvarukunskap begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Dofter, smaker och gedigna kunskaper om våra råvaror. Våra livsmedel – från jord till bord förmedlar allt detta genom sin informativa text och det stora antalet illustrationer i färg. Här får läsaren verkligen lära känna råvarorna genom både text och bild.Läs merUtmärkande drag- Rikt illustrerad- Varje kapitel har en introducerande text som ger en god överblick- Kvalitetsfrågor, lagstiftning och märkning av livsmedel återkommer genomgående i bokenBoken är indelad i tre block som vardera innehåller ett antal kapitel. Det första blocket, Från jord till bord, behandlar livsmedelskedjan med produktion, förädling, handel och konsumtion, råvarornas näringsinnehåll samt livsmedelssäkerhet och livsmedelslagstiftning. De två andra blocken, vegetabiliska råvaror respektive animaliska råvaror, är tydligt strukturerade i råvarugrupper. Vegetabiliska råvarorKapitlen inom blocket vegetabiliska råvaror är frukt och bär, mandel och nötter, grönsaker, potatis, sädesslag, matfett, svamp, kryddor, socker och sötningsmedel samt kaffe, te och kakao. Animaliska råvarorBlocket animaliska råvarorna består av kapitlen kött- och köttprodukter, fisk och skaldjur, ägg samtmejeriprodukter. Samtliga block har en introducerande text innan kapitlen tar vid.Om författarnaMargareta Garpendahl är lärare och skolledare med mångårig erfarenhet från olika utbildningar inom restaurang och storkök. Lena Sors Widell är hortonom, lärare och skolledare med lång erfarenhet från olika utbildningar inom naturbruksområdet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 259 kr