đŸ„ł VĂ€lkommen till BegagnadKurslitteratur.se (🌟Nya begagnadeskolböcker.se)

LĂ€s mer
Red Rooster Cookbook (e-bok)
ISBN9781911595274
FormatE-bok
FörfattareMarcus Samuelsson
PubliceringsÄr2016-10-18
FörlagHMH Books
Antal sidor352
SprÄkEngelska

E-bok ‱ 2016-10-18

Red Rooster Cookbook (e-bok)

av Marcus Samuelsson

  • ISBN: 9781911595274
  • Format: E-bok
  • PubliceringsĂ„r: 2016-10-18
  • Förlag: HMH Books
  • Antal sidor: 352
  • SprĂ„k: Engelska

Köp denna bok ny

Ej tillgÀnglig

Ej tillgÀnglig

Ej tillgÀnglig

Ej tillgÀnglig

Bevaka denna bok

FÄ ett meddelande nÀr denna bok sÀljes begagnad igen.

Om Red Rooster Cookbook (e-bok)

Boken Red Rooster Cookbook (e-bok) slÀpptes Är 2016 och Àr skriven av Marcus Samuelsson.

Den bestÄr av 352 sidor och Àr skriven pÄ engelska. Boken Àr utgiven av förlaget HMH Books.

Vi kunde inte hitta nÄgot pris pÄ vad den kostar ny.

Kurslitteratur som sÀljs pÄ BegagnadKurslittretur.se Àr begagnad och dÀrför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande Àr aktiva. NÀr ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, frÄga dÄ om detta.

Southern comfort food and multicultural recipes from the New York Times best-selling superstar chef Marcus Samuelsson's iconic Harlem restaurant. When the James Beard Award-winning chef Marcus Samuelsson opened Red Rooster on Malcolm X Boulevard in Harlem, he envisioned more than a restaurant. It would be the heart of his neighborhood and a meet-and-greet for both the downtown and the uptown sets, serving Southern black and cross-cultural food. It would reflect Harlems history. Ever since the 1930s, Harlem has been a magnet for more than a million African Americans, a melting pot for Spanish, African, and Caribbean immigrants, and a mecca for artists.These traditions converge on Rooster's menu, with Brown Butter Biscuits, Chicken and Waffle, Killer Collards, and Donuts with Sweet Potato Cream. They're joined by global-influenced dishes such as Jerk Bacon and Baked Beans, Latino Pork and Plantains, and Chinese Steamed Bass and Fiery Noodles. Samuelsson's Swedish-Ethiopian background shows in Ethiopian Spice-Crusted Lamb, Slow-Baked Blueberry Bread with Spiced Maple Syrup, and the Green Viking, sprightly Apple Sorbet with Caramel Sauce.Interspersed with lyrical essays that convey the flavor of the place and stunning archival and contemporary photos, The Red Rooster Cookbook is as layered as its inheritance.

SÄ hÀr köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu nÀr du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgÀnglig sÄ trycker du pÄ den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med sÀljarna.

2) Acceptera & betala

SÀljaren skickar en köpesförfrÄgan till dig som du enkelt accepterar. SÀljaren fÄr din adress för att skicka boken och du fÄr instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sÀlj vidare

NÀr du Àr fÀrdig med din kurs sÄ Àr nÀsta rimliga steg att du sÀljer boken till nÀsta Ärs kull.

Det Àr helt gratis att sÀlja en bok pÄ BegagnadKurslitteratur.se!

 Inga priser hittades pÄ denna bok