🥳 Välkommen till BegagnadKurslitteratur.se (🌟Nya begagnadeskolböcker.se)

Läs mer
Praktisk gastronomi Servera på restaurang
ISBN9789147082636
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMats Jonson, Miriam Bagner-Jensmar
Publiceringsår2008-06-05
FörlagLiber AB
Antal sidor176
SpråkSvenska

Häftad • 2008-06-05

Praktisk gastronomi Servera på restaurang

av Mats Jonson och Miriam Bagner-Jensmar

  • ISBN: 9789147082636
  • Upplaga: 1
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2008-06-05
  • Förlag: Liber AB
  • Antal sidor: 176
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

  • Johnny N
    209 kr

    Ny

Om Praktisk gastronomi Servera på restaurang

Boken Praktisk gastronomi Servera på restaurang släpptes år 2008 och är skriven av Mats Jonson och Miriam Bagner-Jensmar.

Den består av 176 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Praktisk gastronomi Servera på restaurang begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Ett bra matsalsarbete får inte bara gästen att återkomma, det skapar också respekt för yrket och ökar intäkterna.Läs merUtmärkande drag- Praktiskt inriktad bok med fakta och ordlista- Illustrationer kompletterar faktatexten för att underlätta förståelsenServeringsarbetet består av två viktiga delar: teknisk kunskap om arbetet i matsalen och att kunna läsa gästen.Praktisk gastronomi – servera på restaurang handlar bland annat om mötet med gästen, matsalens organisation och dess utrustning, om uppdukning, serveringsmetoder och försäljningsteknik. Måltidstillfällen, restaurangens miljö och festvåningsarbete tas också uppOm författarnaMats Jonson undervisar och föreläser inom matlagning, drycker och barteknik vid bland annat gymnasieskolans restaurangprogram. Han är gastronomiutbildad i Sverige, Tyskland, Hong Kong och England och är vid sidan av undervisningen också verksam som mat- och dryckesskribent.Miriam Bagner-Jensmar är serveringslärare och grundutbildad i London där hon även arbetat inom restaurang. Hon är examinerad från Grythyttans restauranghögskola med servering som specialämne. Vid sidan av läraryrket driver hon en cateringfirma.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 209 kr