🥳 Välkommen till BegagnadKurslitteratur.se (🌟Nya begagnadeskolböcker.se)

Läs mer
Praktisk gastronomi Laga mat i storkök
ISBN9789147092475
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMats Jonson
Publiceringsår2009-05-13
FörlagLiber AB
Antal sidor192
SpråkSvenska

Häftad • 2009-05-13

Praktisk gastronomi Laga mat i storkök

av Mats Jonson

  • ISBN: 9789147092475
  • Upplaga: 1
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2009-05-13
  • Förlag: Liber AB
  • Antal sidor: 192
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

  • Johnny N
    159 kr

    Ny

Om Praktisk gastronomi Laga mat i storkök

Boken Praktisk gastronomi Laga mat i storkök släpptes år 2009 och är skriven av Mats Jonson.

Den består av 192 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Praktisk gastronomi Laga mat i storkök begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken tar upp de praktiska delar av gastronomin som handlar om matlagning i storkök. Vällagad och god mat i stora volymer är en tillväxtbransch. Läs mer Utmärkande drag - En praktisk inriktad bok med fakta och ordlista - Receptdel med grundläggande recept Laga mat i storkök reder också ut vad ett storkök egentligen är med dess olika yrkesroller. Vidare riktar den in sig på tillagningsmetoder, arbetssätt, organisation och planering samt vad som skiljer sig från en traditionell restaurang. Här finns dessutom avsnitt om redskap och utrustning, liksom hygien och säkerhet. Stor vikt läggs vid gästperspektivet eftersom det ytterst är matgästen som är uppdragsgivaren även i ett storkök. Om författarna Mats Jonson undervisar och föreläser inom matlagning och drycker vid bland annat gymnasieskolans restaurangprogram och är verksam som mat- och dryckesskribent.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr