🥳 Välkommen till BegagnadKurslitteratur.se (🌟Nya begagnadeskolböcker.se)

Läs mer
Praktisk gastronomi Laga mat i restaurang
ISBN9789147079827
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMats Jonson
Publiceringsår2007-02-27
FörlagLiber AB
Antal sidor272
SpråkSvenska

Häftad • 2007-02-27

Praktisk gastronomi Laga mat i restaurang

av Mats Jonson

  • ISBN: 9789147079827
  • Upplaga: 1
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2007-02-27
  • Förlag: Liber AB
  • Antal sidor: 272
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

  • Johnny N
    259 kr

    Ny

Om Praktisk gastronomi Laga mat i restaurang

Boken Praktisk gastronomi Laga mat i restaurang släpptes år 2007 och är skriven av Mats Jonson.

Den består av 272 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Praktisk gastronomi Laga mat i restaurang begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken tar upp den praktiska delen av gastronomin och sätter in kockens yrkesroll i ett större sammanhang. En restaurang kan se ut på många olika sätt, det är viktigt att förstå hur och varför dessa fyller olika behov.Läs merUtmärkande drag- Faktadelen fokuserar på tillagningsmetoderna- Illustrationer kompletterar faktatexten för att underlätta förståelsen- Stor receptdelFokus ligger på tillagningsmetoderna för det varma och kalla köket. Detta innefattar även redskap och utrustning, planering och förberedelser, råvaror och inköp samt hygien och säkerhet. Här finns dessutom ett hundratal recept som alla är noga utvalda exempel på olika tillagningsmetoder. Man får också ta del av branschens historia och utveckling samt kreativ matlagning.Boken är avsedd för gymnasieskolan och andra grundläggande kurser i professionell matlagning.Om författarnaMats Jonson undervisar och föreläser inom matlagning, drycker och barteknik vid bland annat gymnasieskolans restaurangprogram. Han är gastronomiutbildad i Sverige, Tyskland, Hong Kong och England och är vid sidan av undervisningen också verksam som mat- och dryckesskribent.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 259 kr
 Letar efter nypriser..