🥳 Välkommen till BegagnadKurslitteratur.se (🌟Nya begagnadeskolböcker.se)
Läs merISBN | 9789147092468 |
Upplaga | 1 |
Format | Häftad |
Författare | Mats Jonson |
Publiceringsår | 2009-03-09 |
Förlag | Liber |
Antal sidor | 272 |
Språk | Svenska |
Häftad • 2009-03-09
Ej tillgänglig
Ej tillgänglig
Ej tillgänglig
Ej tillgänglig
Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.
Boken Praktisk gastronomi Drycker på restaurang släpptes år 2009 och är skriven av Mats Jonson.
Den består av 272 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber.
Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.Idag har starka alternativa dryckeskulturer vuxit fram vid sidan av vin, vilket ställer nya krav på dem som arbetar i restaurang. Andra goda skäl för att behärska dryckeskunskap är att en allt större del av restaurangens intäkter kommer från just drycker. Nu finns även en lärarhandledning till Praktisk gastronomi - drycker på restaurang som är den perfekta hjälpen till alla som ska undervisa i ämnena: Drycker och ansvarsfull alkoholservering, 100 poäng (DRYDRC0) och Drycker, 100 poäng (DRYDRC0). Läs mer Utmärkande drag - Praktiskt inriktad bok med fakta och ordlista - Kartor och illustrationer kompletterar faktatexten för att underlätta förståelsen Boken behandlar drycker som har koppling till mat: från aperitifer till vin och måltidsdrycker av skilda slag, vatten, alkoholfria alternativ, kaffe, digestiver samt tillhörande serveringsteknik. Här får man lära sig mer om druvsorter från hela världen, vilka länder som odlar vin och hur man bygger och hanterar restaurangens vinkällare. Man får också idéer hur man kan sätta ihop en dryckeslista. Lärarhandledning Denna handledning är huvudsakligen avsedd att vara ett stöd för lärare som undervisar inom ämnet Dryckeskunskap vid gymnasieskolans restaurang och - livsmedelsprogram. Läroboken kan framförallt användas i kurserna Drycker och ansvarsfull alkoholservering, 100 poäng (DRYDRC0) och Drycker, 100 poäng (DRYDRY0). Handledningen bygger på läroboken Praktisk gastronomi - drycker på restaurang (Liber 2009) och syftar till att vara en god hjälp för undervisande lärare som har begränsad vana av ämnet och av att hålla provningar. Boken berör dock bara i begränsad utsträckning de delar som omfattar ansvarsfull alkoholhantering. För att tillfredsställande uppfylla alla kursmål i den grundläggande kursen Drycker och ansvarsfull alkoholhantering, 100 p komplettera gärna med boken Drycker och ansvarsfull alkoholservering av Ingrid Lindholm (Liber 2013). Om författarna Mats Jonson undervisar och föreläser inom matlagning och drycker vid bland annat gymnasieskolans restaurangprogram och är verksam som mat- och dryckesskribent.
Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.
Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.
När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.
Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!