🥳 Välkommen till BegagnadKurslitteratur.se (🌟Nya begagnadeskolböcker.se)

Läs mer
Praktisk gastronomi Bröd för bageri och restaurang
ISBN9789147092956
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMats Jonson, Johan Sörberg
Publiceringsår2010-02-03
FörlagLiber AB
Antal sidor240
SpråkSvenska

Häftad • 2010-02-03

Praktisk gastronomi Bröd för bageri och restaurang

av Mats Jonson och Johan Sörberg

  • ISBN: 9789147092956
  • Upplaga: 1
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2010-02-03
  • Förlag: Liber AB
  • Antal sidor: 240
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Praktisk gastronomi Bröd för bageri och restaurang

Boken Praktisk gastronomi Bröd för bageri och restaurang släpptes år 2010 och är skriven av Mats Jonson och Johan Sörberg.

Den består av 240 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I ett bageri och på en restaurang bakar man bröd för sina kunder. Bakar man ett gott bröd återkommer kunderna. Det är en av bagarens stora utmaningar, att varje dag, hela året, baka ett lika gott och vackert bröd som föregående dag. Läs mer Utmärkande drag - Praktiskt inriktad bok med fakta och ordlista - Illustrationer kompletterar faktatexten för att underlätta förståelsen - Innehåller stor mängd recept Praktisk gastronomi - bröd för bageri och restaurang lär därför ut hantverket och tar även upp presentation, förpackning och val av brödsorter. Alla moment lärs ut från grunden och tar fasta på helhetstänkandet kring bröd och bageri - från val av mjölsort, via jäsmetoder och olika ugnstyper till recept på riktigt goda bröd. Bakprocessen tydliggörs och moment som hur man bäst arbetar med olika typer av degar behandlas ingående. I det tydliga felsökningsschemat kan man söka hjälp om något går fel. Begreppen kring naturliga jäsdegar reds ut och texten tar upp skillnaderna mellan levain, surdeg och desem. Ett fyrtiotal noga utprovade recept på traditionella bröd, uppdaterade klassiker och nya skapelser fungerar inte bara som bra tips, utan inspirerar också läsaren till att baka riktigt goda och vackra matbröd. Boken är rikt illustrerad med tydliga bilder på bagarens alla redskap och maskiner. De vackra fotografierna av såväl bagerimiljöer som bröd både instruerar och inspirerar. Om författarna Mats Jonson undervisar och föreläser inom matlagning och drycker vid bland annat gymnasieskolans restaurangprogram. Han är verksam som mat- och dryckesskribent och har tidigare i serien Praktisk gastronomi skrivit Laga mat i restaurang, Drycker på restaurang, Laga mat i storkök samt tillsammans med Miriam Bagner-Jensmar Servera på restaurang. De båda senare belönades som "Bästa utbildningslitteratur" i Årets Svenska Måltidslitteratur 2009 respektive 2008. Johan Sörberg driver Riddarbageriet och Rivalbageriet i Stockholm och är tränare för svenska bagarlandslaget. Han föreläser vid bageriutbildningar, bakar bröd i tv och har tidigare skrivit böckerna Riddarbageriets bröd och Riddarbageriets söta.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..