đ„ł VĂ€lkommen till BegagnadKurslitteratur.se (đNya begagnadeskolböcker.se)
LĂ€s merISBN | 9781133707387 |
Författare | Michelle McGuire, Kathy A. Beerman |
PubliceringsÄr | 2012-01-01 |
Förlag | Cengage Learning |
Antal sidor | 736 |
SprÄk | un |
2012-01-01
Ej tillgÀnglig
Ej tillgÀnglig
Ej tillgÀnglig
Ej tillgÀnglig
FÄ ett meddelande nÀr denna bok sÀljes begagnad igen.
Boken Nutritional Sciences: From Fundamentals to Food slÀpptes Är 2012 och Àr skriven av Michelle McGuire och Kathy A. Beerman.
Den bestÄr av 736 sidor. Boken Àr utgiven av förlaget Cengage Learning.
Vi kunde inte hitta nÄgot pris pÄ vad den kostar ny.Crystal Clear Science + Compelling Applications = A Balanced Program for Teaching and Learning In a concise format, NUTRITIONAL SCIENCES: FROM FUNDAMENTALS TO FOOD, 3/e clearly explains the scientific principles underlying nutrition while incorporating applications to promote a complete understanding of core concepts. This integrated approach provides a strong science foundation in a context relevant to students' daily lives and their careers. Supported by an impressive visual design, engaging case studies and interactive digital resources, NUTRITIONAL SCIENCES offers a unique, balanced program for teaching and learning. Important Notice: Media content referenced within the product description or the product text may not be available in the ebook version.
Nu nÀr du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgÀnglig sÄ trycker du pÄ den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med sÀljarna.
SÀljaren skickar en köpesförfrÄgan till dig som du enkelt accepterar. SÀljaren fÄr din adress för att skicka boken och du fÄr instruktioner om hur du ska Swisha.
NÀr du Àr fÀrdig med din kurs sÄ Àr nÀsta rimliga steg att du sÀljer boken till nÀsta Ärs kull.
Det Àr helt gratis att sÀlja en bok pÄ BegagnadKurslitteratur.se!