🥳 Välkommen till BegagnadKurslitteratur.se (🌟Nya begagnadeskolböcker.se)

Läs mer
Nutrition and Stroke
ISBN9781405111201
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareSalah Gariballa
Publiceringsår2004-05-31
FörlagJohn Wiley And Sons Ltd
Antal sidor192
SpråkEngelska

Häftad • 2004-05-31

Nutrition and Stroke

av Salah Gariballa

  • ISBN: 9781405111201
  • Upplaga: 1
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2004-05-31
  • Förlag: John Wiley And Sons Ltd
  • Antal sidor: 192
  • Språk: Engelska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Nutrition and Stroke

Boken Nutrition and Stroke släpptes år 2004 och är skriven av Salah Gariballa.

Den består av 192 sidor och är skriven på engelska. Boken är utgiven av förlaget John Wiley And Sons Ltd.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Stroke is a common and devastating event, which often results in death or major loss of independence, with immense human and financial costs. In the developed world stroke accounts for around 10 per cent of all deaths and is the most important single cause of severe disability among western people living in their own homes. Furthermore, in the next 30 years, the burden of stroke will grow substantially in most developing nations. There is now substantial evidence that dietary habits not only influence the prevalence of stroke, but also its course and outcome once it has occurred. The author, Salah Gariballa, who has many years' experience working in this area, carefully presents and reviews this information in a user-friendly and accessible manner.The book is divided into three major sections. Section I covers nutrition and ageing and includes chapters on the challenge of stroke, ageing changes and nutrition, macro- and micronutrient intake in elderly people and the diagnosis of protein-energy undernutrition.Section II deals with nutritional factors and the risk of stroke, and includes details of the role of dietary and nutritional factors in stroke prevention, antioxidants and risk from ischaemic stroke, homocysteine and endothelial dysfunction. The final section of the book covers nutrition factors following stroke, including cerebral ischaemia, protein-energy undernutrition and the nutritional status and support of stroke and special stroke patients. A final chapter looks at probable future directions, including important recommendations."Nutrition and Stroke" is essential reading for nutritionists, dietitians and many other groups of health professionals, including general practitioners, gerontologists, occupational therapists and nursing staff. Personnel in pharmaceutical and food companies involved in the formulation of dietary supplements and nutraceuticals will find much of interest within the book's covers. Those dealing with the prevention and treatment of stroke around the world should read this book, and copies should be available in libraries of universities and medical schools worldwide.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..