đ„ł VĂ€lkommen till BegagnadKurslitteratur.se (đNya begagnadeskolböcker.se)
LĂ€s merISBN | 9789137144870 |
Format | E-bok |
Författare | Birgit Hemberg |
PubliceringsÄr | 2015-12-23 |
Förlag | Bokförlaget Forum |
Antal sidor | 264 |
SprÄk | Svenska |
E-bok âą 2015-12-23
Ej tillgÀnglig
Ej tillgÀnglig
Ej tillgÀnglig
Ej tillgÀnglig
FÄ ett meddelande nÀr denna bok sÀljes begagnad igen.
Boken Matlexikonet (e-bok) slÀpptes Är 2015 och Àr skriven av Birgit Hemberg.
Den bestÄr av 264 sidor och Àr skriven pÄ svenska. Boken Àr utgiven av förlaget Bokförlaget Forum.
Vi kunde inte hitta nĂ„got pris pĂ„ vad den kostar ny.Vet du vad amuse bouche, quinoa, breiflabb, chipotle, barista och halva Ă€r? Var ordet barbecue har sitt ursprung? KĂ€nner du till Charles Emil Hagdahl? Paul Bocuse? Cajsa Warg? Erik âBullenâ Berglund? Letar du efter recept pĂ„ blinier? KalmarlĂ„da? Lemon curd? Biff Greta? Gazpacho? Vad bestĂ„r egentligen garnityren Ă la florentine, Ă la bordelaise och Ă la grecque av? Vad betyder blondera, blanchera och lardera?Svaren pĂ„ dessa frĂ„gor och mĂ„nga fler finns i Matlexikonet â en praktisk, innehĂ„llsrik och rolig bok om matkunskap och matbordets fröjder.Boken Ă€r illustrerad med teckningar av Eva-Jo Hancock.Birgit Hemberg var under mĂ„nga Ă„r redaktionschef pĂ„ tidningen Allt om Mat och dessförinnan matjournalist pĂ„ Dagens Nyheter. Hon har fĂ„tt flera fina utmĂ€rkelser inom det gastronomiska omrĂ„det och lovord för utomordentliga insatser i frĂ€mjandet av svensk matkultur. Hon har ocksĂ„ medverkat i en rad kokböcker.
Nu nÀr du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgÀnglig sÄ trycker du pÄ den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med sÀljarna.
SÀljaren skickar en köpesförfrÄgan till dig som du enkelt accepterar. SÀljaren fÄr din adress för att skicka boken och du fÄr instruktioner om hur du ska Swisha.
NÀr du Àr fÀrdig med din kurs sÄ Àr nÀsta rimliga steg att du sÀljer boken till nÀsta Ärs kull.
Det Àr helt gratis att sÀlja en bok pÄ BegagnadKurslitteratur.se!