🥳 Välkommen till BegagnadKurslitteratur.se (🌟Nya begagnadeskolböcker.se)

Läs mer
Matlagning 1
ISBN9789147107773
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareHelen Westblom Jonsson
Publiceringsår2013-08-23
FörlagLiber AB
Antal sidor304
SpråkSvenska

Häftad • 2013-08-23

Matlagning 1

av Helen Westblom Jonsson

  • ISBN: 9789147107773
  • Upplaga: 1
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2013-08-23
  • Förlag: Liber AB
  • Antal sidor: 304
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

  • Douglas L
    468 kr

    Ny

  • Adriana L
    559 kr

    Ny

Om Matlagning 1

Boken Matlagning 1 släpptes år 2013 och är skriven av Helen Westblom Jonsson.

Den består av 304 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Matlagning 1 begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 468 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Ett helt nytt läromedel inom ämnet matlagningskunskapAtt laga mat på ett yrkesmässigt sätt kräver kunskaper om såväl moderna som traditionella hantverksmetoder. Men det är inte bara förmågan att tillaga varma och kalla rätter det handlar om. Man måste också kunna planera tillagningen, beräkna mängder, arbeta hygieniskt samt använda olika redskap och maskiner på ett ergonomiskt och säkert sätt.Läs merUtmärkande drag- Traditionella och moderna metoder- Instruerande bilder- Stor receptdelMatlagning 1 innehåller grunderna i hur arbetet i köket kan organiseras och planeras, kökets redskap, maskiner och annan utrustning samt grundläggande matlagningsmetoder.Läromedlet är indelat i fyra delar:- Organisation, planering och utrustning- Varmkök- Kallkök- ReceptI slutet av boken finns en ordlista med termer som används inom ämnet. Boken är illustrerad med tydliga instruerande fotografier som är till stor hjälp för läsaren. I de olika kapitlen finns uppgifter av utredande karaktär som gör att man praktiskt får tillämpa de teoretiska delarna. Uppgifterna ger dels en förståelse för vad som händer vid matlagning och dels vilka ekonomiska konsekvenser olika tillagningsmetoder ger.Läromedlet är skrivet för kursen med samma namn på restaurang- och livsmedelsprogrammet.Boken vann Svenska Publishing-Priset 2014 i kategorin läromedel.Om författarnaHelen Westblom Jonsson är lärare i matlagning, livsmedelskunskap, näringslära och specialkoster.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 468 kr