đŸ„ł VĂ€lkommen till BegagnadKurslitteratur.se (🌟Nya begagnadeskolböcker.se)

LĂ€s mer
Marcus Off Duty (e-bok)
ISBN9780470940587
FormatE-bok
FörfattareMarcus Samuelsson, Roy Finamore
PubliceringsÄr2014-10-21
FörlagHoughton Mifflin Harcourt
Antal sidor336
SprÄkEngelska

E-bok ‱ 2014-10-21

Marcus Off Duty (e-bok)

av Marcus Samuelsson och Roy Finamore

  • ISBN: 9780470940587
  • Format: E-bok
  • PubliceringsĂ„r: 2014-10-21
  • Förlag: Houghton Mifflin Harcourt
  • Antal sidor: 336
  • SprĂ„k: Engelska

Köp denna bok ny

Ej tillgÀnglig

Ej tillgÀnglig

Ej tillgÀnglig

Ej tillgÀnglig

Bevaka denna bok

FÄ ett meddelande nÀr denna bok sÀljes begagnad igen.

Om Marcus Off Duty (e-bok)

Boken Marcus Off Duty (e-bok) slÀpptes Är 2014 och Àr skriven av Marcus Samuelsson och Roy Finamore.

Den bestÄr av 336 sidor och Àr skriven pÄ engelska. Boken Àr utgiven av förlaget Houghton Mifflin Harcourt.

Vi kunde inte hitta nÄgot pris pÄ vad den kostar ny.

Kurslitteratur som sÀljs pÄ BegagnadKurslittretur.se Àr begagnad och dÀrför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande Àr aktiva. NÀr ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, frÄga dÄ om detta.

For two decades, Marcus Samuelsson has captivated food lovers with his brilliant culinary interpretations. Born in Ethiopia, raised in Sweden, and trained in European kitchens, he is a world citizen turned American success story. Not only was Samuelsson the youngest chef ever to receive three stars from the New York Times, he is also a five-time James Beard Award recipient, a winner of Top Chef Masters, and a judge on Chopped. Chosen by President Obama to cook the first state dinner, he is now a charismatic TV host. In this book, the chef who former President Bill Clinton says "has reinvigorated and reimagined what it means to be American" serves up the dishes he makes at his Harlem home for his wife and friends. The recipes blend a rainbow of the flavours he experienced in his travels - Ethiopian, Swedish, Mexican, Caribbean, Italian, and Southern soul. His eclectic, casual food includes dill-spiced salmon; coconut-lime curried chicken; mac, cheese, and greens; chocolate pie spiced with Indian garam masala; and for kids, peanut noodles with slaw. This is an inside glimpse into how one of the world's top chefs cooks in his home kitchen for those nearest and dearest to him.

SÄ hÀr köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu nÀr du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgÀnglig sÄ trycker du pÄ den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med sÀljarna.

2) Acceptera & betala

SÀljaren skickar en köpesförfrÄgan till dig som du enkelt accepterar. SÀljaren fÄr din adress för att skicka boken och du fÄr instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sÀlj vidare

NÀr du Àr fÀrdig med din kurs sÄ Àr nÀsta rimliga steg att du sÀljer boken till nÀsta Ärs kull.

Det Àr helt gratis att sÀlja en bok pÄ BegagnadKurslitteratur.se!

 Inga priser hittades pÄ denna bok