Pediatrik
Bevaka denna bok

Pediatrik

Av: Eva Albinsson

ISBN: 9789147103454

Detta är den allra första utgåvan av Pediatrik, en nyskriven lärobok i barnmedicin som i första hand är avsedd för läkarutbildningen. Boken täcker alla områden inom ämnet och kan med fördel även användas av övrig personal som arbetar inom barnsjukvården. Alla författarna är specialister inom sina områden. Pediatrik beskriver barnets normala utveckling, barn- och ungdomsårens sjukdomar samt aktuella diagnostiska hjälpmedel och behandlingsprinciper. Boken är rikt illustrerad i färg och presenterar viktig och relevant information i lättlästa faktarutor och tabeller.
\n
\nMed boken följer även tillgång till eLabbet - en webbaserad interaktiv tjänst med många autentiska patientfall, instuderingsfrågor och kunskapstester. Aktiveringskod till ett 12-månaders-abonnemang följer med boken. Abonnemanget aktiveras på www.liber.se/online.
\n
\nLäs mer
\nDu kan även köpa eLabbet separat som abonnemang för 6 eller 12 månader. eLabbet finns då tillgängligt på internet under 6 eller 12 månader från valfri dator. Inloggningskod skickas ut med post. Läs mer här om eLabbet till Pediatrik.
\n
\nFör dig som undervisar:
\nNyhet! eLabbet har nu kompletterats med en lärarresurs med material som underlättar och effektiviserar din undervisning! I lärarresursen hittar du information om hur eLabbet kan användas i undervisningen samt lärarmaterial som kan användas för gruppundervisning.
\n
\nOm författarna
\nHuvudredaktörer är Christian Moll och Jan Gustafsson. Christian Moll är docent i pediatrik vid Lunds Universitet och överläkare vid Skånes universitetssjukhus i Lund. Jan Gustafsson är professor i pediatrik vid Uppsala Universitet och överläkare vid Akademiska Barnsjukhuset i Uppsala.
\n
\nRecensioner
\n\"Nu är det dags för ännu en nyskriven lärobok i barnmedicin under redaktion av Uppsalaprofessorn Jan Gustafsson och Lundadocenten Christian Moll. Med hjälp av ett drygt 50-tal medförfattare har man skapat en heltäckande lärobok riktad i första hand mot studenter på läkarlinjen. Layout, språkbehandling och innehållstruktur gör det breda ämnesområdet förhållandevis lättillgängligt för läsaren och boken har goda förutsättningar att bli svenskt standardverk inom området. Den löpande texten interfolieras med faktarutor och instruktiva illustrationer vilket ökar det pedagogiska värdet. Ett omfattande sakordsregister med ca 2000 sökord underlättar letandet efter specifika fakta.\" BTJ-häfte 11122221, Lektör Thomas Arvidsson
\n
\n\"Vi bedömer att denna bok är ett fullgott läromedel för läkarstudenter i pediatrik. Det är sällan en bok täcker allt, men närmare än så här kommer man troligen inte.\"
\n- skriver Läkartidningen i en recension av Pediatrik, bok med eLabb
\nLäs hela recensionen här!

Så här fungerar BegagnadeSkolböcker.se

Kontakta annonsören

Fyll i formuläret till annonsören genom att klicka på annonsen ovan

Kom överens om frakt

Skriv dina funderingar, men framförallt fråga om frakt. Du får svar direkt till din epost!

Betala vid affär

När allt känns bra, och du mottagit din beställning- så kommer ni överens om betalning.