Organisation & ledarskap
Bevaka denna bok

Organisation & ledarskap

Av: Nils Nilsson, Jan-Olof Andersson

ISBN: 9789147088195

Organisation och ledarskap beskriver hur ett modellföretag succesivt byggs upp. Som en röd tråd genom boken löper en helhetssyn på organisation och företagande.Läs mer

Utifrån en väl genomtänkt verksamhetsid skapar man effektiva organisationer försedda med rätt ledarskap och kompetens. Därefter ska följsamma system och rutiner få det hela att fungera.

För att kunna styra organisationer till att fatta rätt beslut behövs styrverktyg, bland annat ekonomi- och informationssystem. Läroboken beskriver hur ett modellföretag kan byggas upp.

Organisation och ledarskap - Styr rätt i en ny tid består av en fyllig faktabok, en övningsbok fylld med varierande uppgifter, ett lösningshäfte och en pedagogisk lärarhandledning.

I den nya upplagan har ytterligare övningar tillkommit och uppdateringar har gjorts beträffande bland annat den digitala revolutionen, globaliseringen och miljöperspektivet. I varje block i boken finns en sammanfattande uppgift och ett antal projektuppgifter.

Serien finns inläst hos Inläsningstjänst.Om författarna

Författaren - Nils Nilsson - är lärare och utvecklingschef på Högskolan i Kalmar. Han har också ett förflutet från näringslivet, bl a flera år på Ikea. Samarbetspartner i bearbetning av Problemboken är Jan-Olof Andersson (en av E2000/M2000/H2000-författarna).Så här fungerar BegagnadeSkolböcker.se

Kontakta annonsören

Fyll i formuläret till annonsören genom att klicka på annonsen ovan

Kom överens om frakt

Skriv dina funderingar, men framförallt fråga om frakt. Du får svar direkt till din epost!

Betala vid affär

När allt känns bra, och du mottagit din beställning- så kommer ni överens om betalning.