Arbetsmiljö och säkerhet
Bevaka denna bok

Arbetsmiljö och säkerhet

Av: Vivan Nodbrink, Bertil Ottoson

ISBN: 9789147073818

Arbetsmiljö och säkerhet är en kombinerad fakta- och övningsbok direkt anpassad till gymnasiekursen med samma namn. Den riktar sig till Handels- och administrationsprogrammet och Medieprogrammet men kan även användas på andra program, grundkurser i arbetslivet samt för självstudier.Skolans och praktikplatsens arbetsmiljöer är den naturliga utgångspunkten när man ska få en upplevelse av arbetsmiljöns betydelse. Med den här läroboken förenar eleven teori och praktik och får lära sig systematiskt arbetsmiljöarbete.Arbetsmiljö och säkerhet är indelad i tre block:

Grundläggande arbetsmiljö beskriver den fysiska och psykosociala arbetsmiljön och skildrar såväl skolan som andra arbetsplatser med vanliga arbetsmiljöproblem.

Förbättring av arbetsmiljön beskriver hur man arbetar för att systematiskt förbättra arbetsmiljön. Exempel visas från företag som har positiva erfarenheter av arbetsanpassning och rehabilitering.

Arbetsmiljö inom handel, IT/administration och turism tar upp problem som är vanliga inom parti- och detaljhandel, kontorsmiljö och turism. Här finns intervjuer med folk i branschen och konkreta råd om hur man undviker olika former av arbetsmiljöproblem.En Lärarhandledning kompletterar läromedlet med kommentarer och pedagogiska tips, svar på övningsuppgifterna och OH-underlag.

Jämför alltid när du köper kursböcker

Ej tillgänglig på CDON

Ej tillgänglig på AdLibris

Ej tillgänglig på Bokus

Ej tillgänglig på BookOutlet.se

Begagnad från 70krBegagnad på BegagnadesSkolböcker.se

Köp Arbetsmiljö och säkerhet Begagnad

Så här fungerar BegagnadeSkolböcker.se

Kontakta annonsören

Fyll i formuläret till annonsören genom att klicka på annonsen ovan

Kom överens om frakt

Skriv dina funderingar, men framförallt fråga om frakt. Du får svar direkt till din epost!

Betala vid affär

När allt känns bra, och du mottagit din beställning- så kommer ni överens om betalning.