Matematik från A till E
Bevaka denna bok

Matematik från A till E

Av: Martin Holmström, Eva Smedhamre

ISBN: 9789147016853

Serien Matematik från A till E består av en bok för varje kurs. Serien genomsyras av författarnas pedagogiska knep och ider och samtliga böcker innehåller lektionsanpassade avsnitt, typexempel med lösningar, övningar, sammanfattningar, tester och repetitionsavsnitt.Läs mer

Matematik från A till E riktar sig till såväl ungdomsgymnasiet som vuxenutbildningen och innehåller både grundkurs och fördjupningsavsnitt.

Grunddelen ger de baskunskaper som kursplanen föreskriver medan fördjupningsdelen är en språngbräda för vidare studier. Här kan de duktiga och ambitiösa eleverna hitta svårare och mer utmanande uppgifter.

Serien kännetecknas av ett lättfattligt språk som bidrar till att ge ökad förståelse för det aktuella avsnittet. Nya begrepp förklaras på ett enkelt sätt och ofta med praktisk anknytning.

Böckerna i serien har en likartad uppläggning med lektionsanpassade avsnitt, många lösta typexempel, övningar där svårigheten stegvis ökar, sammanfattningar, blandade uppgifter, tester och repetitioner.

Dessutom: Många uppgifter har ledningar/lösningar i facit, något som uppskattas t.ex. vid distansstudier. Böckerna innehåller också många uppgifter från de senaste årens nationella prov och i A- och B-böckerna finns ett avsnitt med laborationer.

Kurs A, B och C finns inlästa hos Inläsningstjänst.Jämför alltid när du köper kursböcker

Ny 531kr

Köp ny på BookOutlet.se

Ej tillgänglig på CDON

Ej tillgänglig på AdLibris

Ej tillgänglig på Bokus

Begagnad från 30krBegagnad på BegagnadesSkolböcker.se
Spara 94%

Så här fungerar BegagnadeSkolböcker.se

Kontakta annonsören

Fyll i formuläret till annonsören genom att klicka på annonsen ovan

Kom överens om frakt

Skriv dina funderingar, men framförallt fråga om frakt. Du får svar direkt till din epost!

Betala vid affär

När allt känns bra, och du mottagit din beställning- så kommer ni överens om betalning.