Ordet är ditt
Bevaka denna bok

Ordet är ditt

Av: Patricia Tudor-Sandahl

ISBN: 9789146182214

Alla har en historia som är värd att berätta. Varje människa bär inom sig spår av allt som hon varit med om i sitt liv. Vi präglas djupt av barndomsupplevelser men utvecklingen tar inte slut bara för att vi når vuxen ålder.

Att skriva om sitt eget liv kan vara ett sätt att komma vidare i sin personliga utveckling. Skrivandet ger perspektiv. Man hittar sina egna ord och identiteten får skarpare konturer. Man ökar sin självinsikt och sitt självförtroende och blir en tydligare och starkare individ.

Psykoterapeuten Patricia Tudor-Sandahl upptäckte själv skrivprocessens läkande kraft under en svår period i sitt liv. I Ordet är ditt delar hon med sig av sina egna kunskaper och erfarenheter av skrivandet, samtidigt som hon introducerar läsaren till den moderna psykologins tankegångar.”Hon skriver med humor, enkelt, klart och insiktsfullt om väsentliga saker utifrån sin egen erfarenhet som psykoterapeut.”Nerikes Allehanda”Ordet är ditt gav mig nya infallsvinklar på hur jag ska använda dagboksskrivandet. Läs den!”Hälsa

Jämför alltid när du köper kursböcker

Ny 44kr

Köp ny på Bokus

Ej tillgänglig på CDON

Ej tillgänglig på AdLibris

Ej tillgänglig på BookOutlet.se

Köp Ordet är ditt Begagnad

Denna bok finns inte att köpa begagnad

Så här fungerar BegagnadeSkolböcker.se

Kontakta annonsören

Fyll i formuläret till annonsören genom att klicka på annonsen ovan

Kom överens om frakt

Skriv dina funderingar, men framförallt fråga om frakt. Du får svar direkt till din epost!

Betala vid affär

När allt känns bra, och du mottagit din beställning- så kommer ni överens om betalning.