Individer, grupper och ledarskap i projekt
Bevaka denna bok

Individer, grupper och ledarskap i projekt

Av: Jansson, Tomas

ISBN: 9789144119588

Läroböcker om hur människor samarbetar brukar inte ha projekt ? alltså tillfälliga arbetsgrupper, osäkerhet om mål, roller och den egna förmågan ? som utgångspunkt. Den här boken ändrar på det.

Individer, grupper och ledarskap i projekt beskriver, med projektet som utgångspunkt, vad som händer i de första mötena med andra, hur samarbetsnormer utvecklas och individers olikheter skapar gruppdynamik som för gruppen framåt. Boken skapar förståelse för hur konflikter uppstår och hanteras, hur samarbete utvecklas över tid, hur man tar upp och reagerar på varandras beteende och hur man leder andra. Texten illustreras med många exempelsituationer från verklighetens projektarbete.

Bokens första upplaga blev utsedd till Årets projektledarbok av Svenskt Projektforum, och är i dag en vanlig kurslitteratur vid universitet och vid utbildningar i näringslivet.

Boken vänder sig till projektledningsstudenter oavsett yrkesinriktning samt till yrkesverksamma i vidareutbildning.

Under fliken Lärarmaterial finns ett omfattande stöd­material för lärare i form av övningsmaterial, lärarhandledning och alla bilderna från boken. Materialet är gratis och kan beställas av lärare som använder, eller tänker börja använda, boken.

Köp Individer, grupper och ledarskap i projekt Begagnad

Denna bok finns inte att köpa begagnad

Så här fungerar BegagnadeSkolböcker.se

Kontakta annonsören

Fyll i formuläret till annonsören genom att klicka på annonsen ovan

Kom överens om frakt

Skriv dina funderingar, men framförallt fråga om frakt. Du får svar direkt till din epost!

Betala vid affär

När allt känns bra, och du mottagit din beställning- så kommer ni överens om betalning.