Ge dina elever de rätta verktygen för att snabbt ta sig in i den engelsktalande gemenskapen! Connect är ett nybörjarmaterial för unga vuxna och vuxna med små eller inga förkunskaper som visar vägen till kommunikativ kompetens och vidare studier. Peter Watcyn-Jones och Annika Mattsons läromedel är en oslagbar kombination av tryckt material och en digital del som ger eleven varje möjlighet att lyckas.

Elevpaketet innehåller dessutom Workbook, ett förbrukningshäfte med övningar. Facit till Workbook finns i den digitala delen. Med Connect 1 och Connect 2 får eleverna kunskaper motsvarande grundskolans steg 1?4 och ges förutsättningar att gå vidare till gymnasienivå. 

Nya upplagan av Connect 1 innehåller ett  utökat antal digitala övningar, möjlighet för eleverna att skriva in glosor i på sina egna språk, och dessutom planeringssidor till stöd för dem som studerar. Det digitala materialet fungerar dessutom på såväl dator som surfplatta och mobil. 

Textbook till första upplagan kan användas tillsammans med Workbook till andra upplagan. För att underlätta för skolor som vill göra detta, har alla som använder en kod från första upplagen automatiskt fått tillgång till den digitala delen till den andra upplagan i sin digitala bokhylla. Lärarna ska tänka på att meddela eleverna att de ska använda den digitala delen till den första upplagan (röda boken), om de har Workbook från den första upplagan. Om de har en ny Workbook ska de använda den digitala delen till den andra upplagan (blå boken). Man ser skillnaderna mellan dessa båda Workbooks eftersom första upplagan inte har Planner sidor.

DIGITAL DEL 

Texterna inlästa med autentiskt engelskt tal Interaktiva uppgifter för uttals- och ordträning, inlästa med autentiskt tal Ljudet till hörövningarnaI våra digitala läromedel kan du alltid söka i innehållet. Du kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten som sparas automatiskt och som enkelt kan samlas ihop och skrivas ut. Läromedlets digitala del aktiveras med koden som finns i elevboken. Koden är aktiv i fyra år och kan ärvas mellan elever.

Connect 1 finns även som digitalt klasspaket och digitalt elevpaket.

Jämför alltid när du köper kursböcker

Ny 548kr

Köp ny på BookOutlet.se

Ej tillgänglig på CDON

Ej tillgänglig på AdLibris

Ej tillgänglig på Bokus

Köp Connect Begagnad

Denna bok finns inte att köpa begagnad

Så här fungerar BegagnadeSkolböcker.se

Kontakta annonsören

Fyll i formuläret till annonsören genom att klicka på annonsen ovan

Kom överens om frakt

Skriv dina funderingar, men framförallt fråga om frakt. Du får svar direkt till din epost!

Betala vid affär

När allt känns bra, och du mottagit din beställning- så kommer ni överens om betalning.