Strategiboken
Bevaka denna bok

Strategiboken

Av: MCKEOWN, MAX

ISBN: 9789144096087

Fokus i Strategiboken är hur du kan skapa kraftfulla strategier som ger framgång i en värld präglad av konkurrens.

I boken besvaras följande frågor:

? Vad vet vi om strategi?\n? Hur kan strategi vara till hjälp för dig?\n? Hur kan du använda strategiska verktyg på ett effektivt sätt?\n? Hur kan du engagera folk i strategiarbetet?\n? Hur undviker man fallgropar, problem och fiaskon?

Genom sin förankring i strategisk teori kommer Strategi­boken att hjälpa dig att handskas med de verkligt viktiga utmaningar som du möts av i arbetet både med att utveckla strategier och att omsätta dem i handling. Bokens syfte är att ge dig de bästa idéerna inslagna i ett användbart, trevligt ­paket.

Strategiboken har sina egna strategiska fördelar. Den är lättläst men gör ändå de strategiska idéerna rättvisa. Den är enkel att använda men vilar ändå på rationell strategisk grund. Den ger tydliga förklaringar av verktyg som kan hjälpa dig att förstå komplexa ledarskapssituationer.

Boken är en oundgänglig guide för alla ledare och chefer. Det är också en bra och kortfattad introduktion för utbildningar inom strategiområdet. Den kan läsas som en helhet, eller så kan du välja att läsa ett utvalt avsnitt om och när en viss frågeställning dyker upp.

Köp Strategiboken Begagnad

Denna bok finns inte att köpa begagnad

Så här fungerar BegagnadeSkolböcker.se

Kontakta annonsören

Fyll i formuläret till annonsören genom att klicka på annonsen ovan

Kom överens om frakt

Skriv dina funderingar, men framförallt fråga om frakt. Du får svar direkt till din epost!

Betala vid affär

När allt känns bra, och du mottagit din beställning- så kommer ni överens om betalning.