Connect 2 elevpaket
Bevaka denna bok

Connect 2 elevpaket

Av: Stahre, Lisbeth

ISBN: 9789144074238

Ge dina elever de rätta verktygen för att snabbt ta sig in i den engelsktalande gemenskapen! Connect passar dem med små eller inga förkunskaper och visar vägen till kommunikativ kompetens och vidare studier.

NYBÖRJARMATERIAL I ENGELSKA FÖR UNGA VUXNA OCH VUXNA

Peter Watcyn-Jones har under medverkan av Annika Mattson skrivit ett helt nytt interaktivt läromedel för unga vuxna och vuxna. Connect är en oslagbar kombination av tryckt material och en webbdel som ger eleven varje möjlighet att lyckas. I webbdelen till detta läromedel kan eleven bl.a. lyssna på alla texter och hörövningar och träna vokabulär och grammatik.

ELEVPAKETET INNEHÅLLER "ALLT"

Connect 2 Elevpaket består av Textbook, kod till webbdelen samt ett riktligt övningsmaterial fördelat på två häften: Workbook 1 och 2. Facit till övningarna finns i webbdelen. Med Connect 1 och 2 får eleverna kunskaper motsvarande grundskolans steg 1-4 och ges förutsättningar att gå vidare till gymnasienivå.

Connect 2 omfattar

Elevpaket (Textbook, Workbook 1 och 2, kod till webbdelen)Workbook 1 och 2 (10-pack) för kompletteringsbeställningarLärarmaterialAudio-cd med samma ljud som i webbdelen, här i audioformat för cd-spelare.


Så här fungerar BegagnadeSkolböcker.se

Kontakta annonsören

Fyll i formuläret till annonsören genom att klicka på annonsen ovan

Kom överens om frakt

Skriv dina funderingar, men framförallt fråga om frakt. Du får svar direkt till din epost!

Betala vid affär

När allt känns bra, och du mottagit din beställning- så kommer ni överens om betalning.