Livsmedelsvetenskap
Bevaka denna bok

Livsmedelsvetenskap

Av: Lena Jönsson

ISBN: 9789144043463

På vilket sätt tillagar man råvaran för att få den att smaka så bra som möjligt? För att kunna svara på den frågan bör man ha kunskaper om vad som händer när vi tillagar olika råvaror och hur man kan påverka dessa händelser.

I den här boken belyser författarna råvaran från sitt ursprung, via kemisk sammansättning till vad som händer under tillagning. Dessutom tar boken upp närings- och miljöaspekter på respektive råvara.

Bokens inleds med kapitel om livsmedelskvalitet, förvarings- och matlagningstekniker.

Jämför alltid när du köper kursböcker

Ny 589kr

Köp ny på Bokus

Ej tillgänglig på CDON

Ej tillgänglig på AdLibris

Ej tillgänglig på BookOutlet.se

Begagnad från 150krBegagnad på BegagnadesSkolböcker.se
Spara 75%

Köp Livsmedelsvetenskap Begagnad

Så här fungerar BegagnadeSkolböcker.se

Kontakta annonsören

Fyll i formuläret till annonsören genom att klicka på annonsen ovan

Kom överens om frakt

Skriv dina funderingar, men framförallt fråga om frakt. Du får svar direkt till din epost!

Betala vid affär

När allt känns bra, och du mottagit din beställning- så kommer ni överens om betalning.