Kalkyler som beslutsunderlag
Bevaka denna bok

Kalkyler som beslutsunderlag

Av: Göran Andersson

ISBN: 9789144019109

Boken ger en enkel och kortfattad introduktion i företagsekonomisk produktkalkylering samt investeringsbedömning. Den har under många år använts vid flera universitet, högskolor och studieförbund samt vid företagsinterna kurser. Boken är också mycket lämplig vid självstudier.

Stor vikt har lagts vid den pedagogiska utformningen. Kalkyleringen sätts in i ett större sammanhang och det framhålls att kalkyler endast bör utgöra en del av beslutsunderlaget.

I boken demonstreras löpande hur man löser olika kalkylproblem. I slutet av varje kapitel finns det diskussions- och arbetsuppgifter samt många övningsexempel för läsarens egen träning. Svar till övningsexemplen finns i slutet av boken och lösningsförslag finns i en separat bok (Kalkyler som beslutsunderlag – lösningar).

Denna upplaga har genomgått en omfattande omarbetning. Den har utökats med ett nytt kapitel som behandlar beslut vid två eller flera trånga sektioner. Efter önskemål från lärare och studenter har det tillkommit fler övningsexempel, främst inom ABC-kalkylering och tillämpning mot tjänste- och handelsverksamhet. Beräkning av fast kostnad per styck har problematiserats och generella kalkylprinciper betonas starkare än tidigare.

Läs mer på bokens webbplats: www.studentlitteratur.se/4350

Femte upplagan

Jämför alltid när du köper kursböcker

Ny 309kr

Köp ny på Bokus

Ej tillgänglig på CDON

Ej tillgänglig på AdLibris

Ej tillgänglig på BookOutlet.se

Begagnad från 90krBegagnad på BegagnadesSkolböcker.se
Spara 71%

Så här fungerar BegagnadeSkolböcker.se

Kontakta annonsören

Fyll i formuläret till annonsören genom att klicka på annonsen ovan

Kom överens om frakt

Skriv dina funderingar, men framförallt fråga om frakt. Du får svar direkt till din epost!

Betala vid affär

När allt känns bra, och du mottagit din beställning- så kommer ni överens om betalning.