Objektorienterad analys och design
Bevaka denna bok

Objektorienterad analys och design

Av: Lars Mathiassen

ISBN: 9789144017969

Denna bok presenterar en modern objektorienterad metod för analys och design i systemutveckling. Boken behandlar arbetet från den första idén om ett datasystem, via kravspecifikationen till en övergripande design. Objektorienterad analys och design är väl ägnad för utveckling av alla typer av datasystem för administration, övervakning och styrning.

Objektorienterad analys och design presenteras som en öppen metod, som kan anpassas till de specifika villkoren och verktygen i varje enskilt projekt. Metoden utnyttjar de bästa idéerna från andra analys- och designmetoder. Metodens resultat är användbara som grundval för implementering på både objektorienterade och traditionella plattformar.

Boken bygger en bro mellan teori och praktik, genom att den innehåller såväl begrepp, principer och mönster som checklistor, standarder, förebilder och exempel. Boken använder den standardiserade notationen Unified Modelling Language, UML. Boken är idealisk både som lärobok i utbildningen av professionella systemutvecklare och som praktisk handbok inom systemutvecklingsorganisationer.

Boken är skriven av ett team av forskare, lärare och konsulter från Aalborgs universitet och Metodica. Författarna har i många år arbetat med systemutvecklingsmetoder och var bland de första i Norden som använde objektorienterade metoder.

Jämför alltid när du köper kursböcker

Ny 557kr

Köp ny på BookOutlet.se

Ej tillgänglig på CDON

Ej tillgänglig på AdLibris

Ej tillgänglig på Bokus

Begagnad från 300krBegagnad på BegagnadesSkolböcker.se
Spara 46%

Köp Objektorienterad analys och design Begagnad

Så här fungerar BegagnadeSkolböcker.se

Kontakta annonsören

Fyll i formuläret till annonsören genom att klicka på annonsen ovan

Kom överens om frakt

Skriv dina funderingar, men framförallt fråga om frakt. Du får svar direkt till din epost!

Betala vid affär

När allt känns bra, och du mottagit din beställning- så kommer ni överens om betalning.