Reflex Plus elevbok uppl 2
Bevaka denna bok

Reflex Plus elevbok uppl 2

Av: Almgren, Hans

ISBN: 9789140695574

Reflex är en läromedelsserie i samhällskunskap för gymnasieskolan. Serien består av tryckta elevböcker och digitala läromedel.

Reflex Plus innehåller 18 kapitel:\nAtt studera samhällskunskap\nIndivid och identitet\nHan, hon och hen\nEtt hållbart samhälle\nMedier i förändring\nDemokrati och diktatur\nSå styrs Sverige\nSå styrs kommunen\nEU och EMU\nStatsskick i andra länder\nLag och rätt\nVardagslivets ekonomi och juridik\nVälfärdssamhället\nArbete och arbetsmarknad\nSamhällets ekonomi\nEkonomisk politik\nInternationell ekonomi\nInternationella relationer\n \nLäromedlet är i första hand avsett för gymnasiekursen Samhällskunskap 1b. Här får du ett inspirerande och flexibelt läromedel med ett berättande språk och en tydlig struktur som underlättar för både dig som lärare och dina elever. Eleverna ges utförlig faktabakgrund till ämnets alla delar. Olika samhällsfrågor belyses ur både samhälls- och individperspektiv. Det finns debattrutor och engagerande case i varje avsnitt, dessa bjuder in till diskussion och ställningstagande samt gör teorin mer verklighetsanknuten. Till avsnitten finns såväl repetitionsfrågor som analysuppgifter, diskussionsuppgifter och fördjupningsuppgifter. Den överskådliga formgivningen, detaljerade innehållsförteckningen och det fylliga registret gör att boken fungerar väldigt bra som referensbok vid elevarbeten.  

I denna andra upplaga har genusperspektivet blivit tydligare, med bland annat ett helt nyskrivet kapitel som heter Han, hon och hen. Texterna kompletterad med många diskussionsväckande bilder, statistik och tabeller. Övningarna tränar i högre grad de förmågor som kunskapskraven mäter. Detta är en modern klassiker som bara blir bättre.  

Reflex Plus i korthet: \n? anpassad för gymnasiekursen Samhällskunskap 1b\n? inspirerande, flexibelt, med ett berättande språk och tydlig struktur ? underlättar för både lärare och elever\n? debattrutor och engagerande case som bjuder in till diskussion och ställningstagande\n

Jämför alltid när du köper kursböcker

Ny 686kr

Köp ny på BookOutlet.se

Ej tillgänglig på CDON

Ej tillgänglig på AdLibris

Ej tillgänglig på Bokus

Begagnad från 400krBegagnad på BegagnadesSkolböcker.se
Spara 42%

Så här fungerar BegagnadeSkolböcker.se

Kontakta annonsören

Fyll i formuläret till annonsören genom att klicka på annonsen ovan

Kom överens om frakt

Skriv dina funderingar, men framförallt fråga om frakt. Du får svar direkt till din epost!

Betala vid affär

När allt känns bra, och du mottagit din beställning- så kommer ni överens om betalning.