Synpunkt 1a1 2:a uppl
Bevaka denna bok

Synpunkt 1a1 2:a uppl

Av: Henriksson, Anders

ISBN: 9789140692665

Synpunkt naturkunskap 1a1 är ett basläromedel i naturkunskap för gymnasieskolan i enlighet med styrdokumenten i Gy 2011. Det finns möjlighet att kombinera bok och digitala komponenter.

Synpunkt naturkunskap 1a1 finns som tryckt elevbok och som digitalt läromedel. Här finns basen i din naturkunskapsundervisning: Här presenteras grundläggande naturvetenskap med koppling till samhällsfrågor om miljö, hållbar utveckling, hälsa och livsstil. Klassiska innehållsfrågor kompletteras med fördjupnings- och diskussionsuppgifter ? allt för att ge eleverna redskap för att kunna diskutera och aktivt använda nyvunnen kunskap.

Synpunkt naturkunskap 1a1 innehåller sex teman: \nDitt förhållande till vetenskap\nLivets mångfald\nI atomernas värld\nEkologi\nMänniskan och miljön\nDet händer i kroppen

Eleverna får arbeta med en tydlig koppling till ämnesplanen. Syfte, centralt innehåll och kunskapsmål presenteras i inledningen till varje kapitel så att eleverna kan se vilka förmågor de förväntas utveckla och vilka mål de bör uppnå. Många avsnitt i böckerna är, i denna reviderade upplaga, nyskrivna ? till exempel avsnittet om hållbar utveckling som knyter an till de nationella miljömålen.

Synpunkt naturkunskap 1a1 i korthet: \n? ger möjlighet att arbeta med ett pedagogiskt upplägg och ett tillgängligt språk\n? är ett basläromedel med digitala komponenter \n? har en tydlig koppling till ämnesplanen\n

Jämför alltid när du köper kursböcker

Ny 530kr

Köp ny på BookOutlet.se

Ej tillgänglig på CDON

Ej tillgänglig på AdLibris

Ej tillgänglig på Bokus

Begagnad från 250krBegagnad på BegagnadesSkolböcker.se
Spara 53%

Så här fungerar BegagnadeSkolböcker.se

Kontakta annonsören

Fyll i formuläret till annonsören genom att klicka på annonsen ovan

Kom överens om frakt

Skriv dina funderingar, men framförallt fråga om frakt. Du får svar direkt till din epost!

Betala vid affär

När allt känns bra, och du mottagit din beställning- så kommer ni överens om betalning.