Viewpoints 3 Elevbok
Bevaka denna bok

Viewpoints 3 Elevbok

Av: Gustafsson, Linda

ISBN: 9789140685711

Viewpoints är en basserie i engelska för steg 5, 6 och 7. För varje kurs finns elevbok, elevwebb, lärarwebb, lärar-cd och digitalt läromedel.

Viewpoints 3 är avsett för den tredje årskursen, Engelska steg 7. I läromedlet ingår elevbok, elevwebb, lärarwebb och lärar-cd. För dig som vill arbeta helt digitalt finns även interaktiv elevbok och interaktiv lärarbok.

Med Viewpoints 3 elevbok får eleverna en både stabil och inspirerande plattform till fortsatt användning av engelska i arbetslivet och vid högre studier. Boken erbjuder ett brett spektrum av texttyper och författare, bl a Barack Obama, Margaret Atwood, Janette Turner Hospital och Stephen Hawking. Eleverna får åtskilliga ingångar till materialet som gör att texterna lätt kan knytas till olika gymnasieprogram. Samtidigt får de gott om möjligheter att träna ordförråd och grammatik, samt praktisk hjälp och tips på hur man ska skriva och tala på rätt sätt i olika sammanhang. Läromedlet fungerar även som språngbräda till engelskans digitala landskap och den engelskspråkiga världen i stort.

Viewpoints passar dig som:

undervisar på ett högskoleförberedande eller yrkesförberedande program  söker ett material med fängslande, omväxlande texter söker ett flexibelt läromedel som fungerar för alla elever, oavsett kunskapsnivå vill ha en tydlig struktur och ge eleverna redskapen som krävs för att klara kursen vill komplettera undervisningen med rikliga och bra digitala resurserFörfattare till Viewpoints är Linda Gustafsson och Uno Wivast, sedan många år tillbaka verksamma som engelsklärare i Malmö.

Så här fungerar BegagnadeSkolböcker.se

Kontakta annonsören

Fyll i formuläret till annonsören genom att klicka på annonsen ovan

Kom överens om frakt

Skriv dina funderingar, men framförallt fråga om frakt. Du får svar direkt till din epost!

Betala vid affär

När allt känns bra, och du mottagit din beställning- så kommer ni överens om betalning.