Insikter i svenska är läromedel i svenska för gymnasieskolan som passar både för yrkes- och studieförberedandeprogram. Serien finns i två delar består av tryckta elevböcker och digitala läromedel. 

Insikter i svenska 2-3 innehåller fem teman: \\nTala\\nSkriva\\nLäsa\\nTre teman\\nSpråk

Läromedlet täcker gymnasiekurserna Svenska 2 och 3. Detta är ett allt-i-ett-läromedel med både språk, litteratur och texter. Här finns en tydlig struktur som är lätt att följa. Det fem kapitlen är indelade i tre avsnitt. Varje avsnitt innehåller fem begrepp som är kopplade till ämnesplanen. Till varje avsnitt finns många praktiska och roliga övningar och till varje kapitel en större uppgift som summerar kapitlets tema. Varje kapitel avslutas med sammanfattande uppgifter samt bedömningsmatriser som gör att eleverna själva kan identifiera sina kunskaper och eventuella brister, samt jämföra dessa med betygskriterierna.

Insikter i svenska 2-3 i korthet:\\n? täcker kurserna Svenska 2 och 3 \\n? allt-i-ett-läromedel med både språk, litteratur och texter \\n? en tydlig struktur som är lätt att följa\\n? matriser som ger vägledning kring bedömning

Så här fungerar BegagnadeSkolböcker.se

Kontakta annonsören

Fyll i formuläret till annonsören genom att klicka på annonsen ovan

Kom överens om frakt

Skriv dina funderingar, men framförallt fråga om frakt. Du får svar direkt till din epost!

Betala vid affär

När allt känns bra, och du mottagit din beställning- så kommer ni överens om betalning.