Exponent 1a
Bevaka denna bok

Exponent 1a

Av: Per-Olof Wickman

ISBN: 9789140674203

Exponent 1aExponent 1a är en lärobok i Exponent-serien som innehåller alla tio matematikkurser i gymnasiskolan från kurserna 1a, 1b och 1c till kurs 5. Dessutom finns digitalt material i form av elev- och lärarwebbar. Serien är helt anpassad till ämnesplanen i Gy 11.Exponent 1a är ett basläromedel som är anpassat till matematikkursen 1a för yrkesprogram. Boken ger en tydlig koppling till ämnesplanen när det gäller syfte och centralt innehåll. Boken innehåller många olika uppgiftstyper där alla de 7 matematiska förmågorna som beskrivs i ämnesplanen tränas. Många uppgifter är kopplade till karaktärsämnena i samtliga 12 yrkesprogram. Återkommande kunskapskontroller ger eleven repetition och bra träning inför nationella prov.Det finns ett nära samspel mellan bok och den elevwebb som hör till boken. Där har eleven bland annat möjlighet att testa sina kunskaper.Exponent 1a passar dig som :

- Vill ha tydliga teorigenomgångar i både bok och på webb.

- Vill ha många olika övningar på olika svårighetsnivåer där alla de 7 matematiska förmågorna som beskrivs i ämnesplanen tränas.

- Vill ha återkommande kunskapskontroller som repeterar och ger bra träning inför NP.

- Vill ha ett gediget webbmaterial för både elever och lärare där eleverna kan fördjupa sina kunskaper och läraren kan hämta material till undervisningen.Författare till Exponent 1a är Lars-Göran Johansson och Tommy Olsson. Båda har lång erfarenhet av att undervisa elever på yrkesprogram.Exponent 1a finns också som interaktiv bok. 

Så här fungerar BegagnadeSkolböcker.se

Kontakta annonsören

Fyll i formuläret till annonsören genom att klicka på annonsen ovan

Kom överens om frakt

Skriv dina funderingar, men framförallt fråga om frakt. Du får svar direkt till din epost!

Betala vid affär

När allt känns bra, och du mottagit din beställning- så kommer ni överens om betalning.