Matematik 5000 Kurs 3bc Vux Lärarhandledning Webb
Bevaka denna bok

Matematik 5000 Kurs 3bc Vux Lärarhandledning Webb

Av: Lena Alfredsson, Hans Heikne

ISBN: 9789127435742

Matematik 5000 är ett läromedel som ger dina elever bästa möjliga förutsättningar för att nå sina mål, oavsett om ni väljer att jobba med tryckta eller digitala läromedel.

Matematik 5000 ger eleverna mycket goda möjligheter att utveckla alla förmågor och samtidigt nå kunskapsmålen tack vare en stor variation av arbetssätt, frågeställningar och uppgiftstyper.

Gör det lätt att variera undervisningen\\nI Matematik 5000:s läroböcker finns några återkommande inslag:\\n* Aktiviteter\\n* Blandade övningar\\n* Appendixet \\\"Förmågor och bedömning\\\" till Blandade övningar, i boken och/eller på webben\\n* Historik\\n* Repetition\\n* Teman\\n* Svar, ledtrådar och lösningar\\n* Problemlösning\\n* Kan du det här?

Lärarhandledningar som stöttar\\nI lärarhandledningarna finns stöd till lärobokens alla aktiviteter i form av didaktiska kommentarer, svar samt information om materiel och genomförande. Dessutom finns kopieringsunderlag med ytterligare Aktiviteter, Träna mera och Teman samt Uppgiftsbanker.

Uppgiftsbankerna innehåller övningar som kan användas som underlag vid provkonstruktion. De är kategoriserade efter de förmågor som eleverna förväntas redovisa i sina lösningar. Till samtliga uppgifter ges svar och ofta också kommentarer eller lösningar. Lärarhandledningarna är digitala och finns som 36 månaders-abonnemang.

Licenstid: 365 dagar

Jämför alltid när du köper kursböcker

Ny 1243kr

Köp ny på BookOutlet.se

Ej tillgänglig på CDON

Ej tillgänglig på AdLibris

Ej tillgänglig på Bokus

Köp Matematik 5000 Kurs 3bc Vux Lärarhandledning Webb Begagnad

Denna bok finns inte att köpa begagnad

Så här fungerar BegagnadeSkolböcker.se

Kontakta annonsören

Fyll i formuläret till annonsören genom att klicka på annonsen ovan

Kom överens om frakt

Skriv dina funderingar, men framförallt fråga om frakt. Du får svar direkt till din epost!

Betala vid affär

När allt känns bra, och du mottagit din beställning- så kommer ni överens om betalning.