🥳 Vi har smyglanserat vår nya sajt, BegagnadKurslitteratur.se

Besök 👉

Om BegagnadeSkolböcker.se


BegagnadeSkolböcker.se är en helt kostnadsfri tjänst för dig som vill köpa och sälja begagnad kurslitteratur. Hemsidan är formad efter en stundents behov, eftersom att vi själva såg behovet när vi studerade så är grundtanken att man ska köpa och sälja begagnad studentlitteratur utav sina skolkamrater. På så sätt blir ens dammiga kurslitteratur faktiskt såld. Tack vare att man helt enkelt tar kontakt med en person som befinner sig i ens närområde, det vill säga exempelvis den skola man går i.

När man skapar annonser så ombedes man att även skapa ett konto på hemsidan. Detta är något som våra konkurrenter knappt har på sina sidor. Fördelen med ett konto är att man ska kunna hålla reda på sina annonser och enkelt kunna ändra eller ta bort dem från ett och samma ställe. Istället för att söka upp annonsen och ta bort den, så loggar man helt enkelt bara in på sidan och kan enkelt hitta den direkt.


Vad gör BegagnadeSkolböcker.se så bra?

  • Enkelt att publicera en annons på hemsidan
  • Möjligheten att lätt kunna sälja eller köpa kurslitteratur från sina skolkamrater
  • Användarvänligheten i centrum, upptäck själv vad vi menar genom att publicera en annons
  • Kraftfullt annons-sök som gör det väldigt lätt att hitta just det man letar efter
  • Använd tjänsten som en sökmotor för kurslitteratur (läs finstilt information om böcker)
  • Studenter i centrum – Ge feedback och vi lyssnar!


Kort historia om BegagnadeSkolböcker.se

Under tiden då vi studerade vid en högskola i Stockholm så upptäcktes ett behov som egentligen var ganska självklart – köpa och sälja kurslitteratur av sina skolkamrater för att spara på ens strama studentbudget. Detta var något som inte existerade på internet i den utsträckning som återfinns idag. Eftersom att behovet så uppenbarligen existerar och att vi besatt kunskaperna att lancera en tjänst som skulle göra detta möjligt så skrevs den första raden kod i början av Juni 2011.
Den 22 Juli var hela tjänsten färdig och kunde visas upp för allmänheten för första gången.

Vad är ISBN?


ISBN är det nummer som återfinns på baksidan av din bok. Nummret är unikt och identifierar boken och dess innehåll. Nummret består utav 10 eller 13 siffror totalt. När du publicerar en annons här på BegagnadeSkolböcker.se så anger man ISBN-nummret, vilket i sin tur innebär att vi hämtar all nödvändig information som finns om boken du vill sälja, så att man enkelt kan hitta den sen när den finns till salu.

Nedan finner ni en bild om hur man ska kunna identifiera ett ISBN-nummer.

Kontakta oss