🥳 Välkommen till BegagnadKurslitteratur.se (🌟Nya begagnadeskolböcker.se)

Läs mer
Grundläggande livsmedelshygien
ISBN9789147092710
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareIngrid Lindholm
Publiceringsår2009-03-16
FörlagLiber AB
Antal sidor128
SpråkSvenska

Häftad • 2009-03-16

Grundläggande livsmedelshygien

av Ingrid Lindholm

  • ISBN: 9789147092710
  • Upplaga: 2
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2009-03-16
  • Förlag: Liber AB
  • Antal sidor: 128
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

  • Mattias W
    309 kr

    Bra skick

  • Vanessa S
    359 kr

    Ny

Om Grundläggande livsmedelshygien

Boken Grundläggande livsmedelshygien släpptes år 2009 och är skriven av Ingrid Lindholm.

Den består av 128 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Grundläggande livsmedelshygien begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 309 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Grundläggande livsmedelshygien behandlar ingående hygienens betydelse för att bra matkvalitet ska kunna uppnås. Läs mer Utmärkande drag - Texten innehåller konkreta exempel - Grupparbetsuppgifter ger möjlighet att diskutera och tillämpa kunskaperna - Anpassad språknivå I fyra fristående kapitel behandlas personlig hygien, arbetsplats- och livsmedelshygien, mikrobiologi, hållbarhet, märkning och tillsatser samt den svenska livsmedelslagen och EU. Texten ger både kunskaper i vad som krävs för att god hygien ska kunna uppehållas i samband med livsmedelshantering och exempel på smittkällor, smittvägar och samband mellan livsmedelsburna infektioner och sjukdomar. Boken redogör för livsmedelslagens innehåll med tonvikt på tillsyn och egenkontroll samt vilka internationella regler det finns på livsmedelsområdet med inriktning på anpassning till EU. Grundläggande livsmedelshygien är skriven på lättförståelig svenska och varje kapitel innehåller konkreta exempel och grupparbetsuppgifter för att underlätta förståelsen av faktatexten. Boken finns inläst hos Inläsningstjänst. Om författarna Ingrid Lindholm är socionom och arbetar med tillståndsfrågor i Malmö stad. Hon har i många år arbetat statligt och kommunalt med tillstånds- och avtalsfrågor på offentlig plats. Hon har också skrivit boken Ansvarsfull servering av alkoholdrycker.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 309 kr
 Letar efter nypriser..